Skip to main content

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Werken in een schone omgeving leidt tot betere resultaten. Een schone woonomgeving zorgt voor meer woonplezier en verhoogd welzijn van de bewoners. Daarnaast is de schoonmaak een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw pand. Om bedrijven hierbij te helpen, hebben wij dit bedrijf opgericht.

Ons doel is het om u te ontzorgen op het gebied van de schoonmaak door het leveren van hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs. Kunt u hulp gebruiken bij het schoonhouden van uw gebouw? Neem dan snel contact met ons op, want wij kunnen niet wachten om uw pand onder handen te nemen en grondig te reinigen. Zo weet u zeker dat u de beste omgeving creëert uw medewerkers of uw bewoners.

SCHONE WERKOMGEVING

Het hebben van een schone werkomgeving is belangrijk voor u en uw werknemers. Wij nemen dit voor u uit handen, en zorgen voor een schone werk- en/of leefomgeving zonder dat uw eigen bedrijfsvoering wordt verstoord. Wij verrichten meerdere schoonmaakwerkzaamheden, te weten:

  • Dagelijkse, periodieke en eenmalige schoonmaak
  • Dieptereiniging van keukens en sanitair
  • Specialistische vloerreiniging en vloeronderhoud
  • Tapijtreiniging
  • Industriële reiniging
  • Ontsmetting en desinfectie
Neem contact op

DE DIENSTEN VAN ONS SCHOONMAAKBEDRIJF IN UTRECHT

Bekijk ook de verschillende diensten die wij aanbieden. Naast schoonmaak verzorgen wij: glas- & gevelreiniging in Utrecht  mutatieonderhoud in Utrecht, tuinonderhoud, schilderwerken, en ongediertebestrijding.

Als u interesse heeft in de diensten die wij aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer en het e-mailadres die te vinden zijn op de website. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom om bij ons langs te komen bij ons op kantoor in Utrecht om kennis te maken of te bespreken hoe wij voor u een schone werk- of leefomgeving kunnen creëren.

Neem contact op

Neem direct contact op

T. 030 – 8779073  E. info@mdg.nu
A. C. de Haasweg 44, 3721 TK, Bilthoven

CONTACTPAGINA