Skip to main content

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Werken in een schone omgeving leidt tot betere resultaten. Een schone woonomgeving zorgt voor meer woonplezier en verhoogd welzijn van de bewoners. Daarnaast is de schoonmaak een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw pand. Om bedrijven hierbij te helpen, hebben wij dit bedrijf opgericht.

Ons doel is het om u te ontzorgen op het gebied van de schoonmaak door het leveren van hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs. Kunt u hulp gebruiken bij het schoonhouden van uw gebouw? Neem dan snel contact met ons op, want wij kunnen niet wachten om uw pand onder handen te nemen en grondig te reinigen. Zo weet u zeker dat u de beste omgeving creëert uw medewerkers of uw bewoners.

SCHONE WERKOMGEVING

MDG Dienstengroep zorgt voor een schone werk- en/of leefomgeving zonder verstoring van uw eigen bedrijfsvoering of woongenot. Hierdoor kunt u zich focussen op wat voor u belangrijk is.

Schoonmaakwerkzaamheden die wij verrichten zijn:

 • Dagelijkse, periodieke en eenmalige schoonmaak
 • Specialistische vloerreiniging en -onderhoud
 • Tapijtreiniging
 • Dieptereiniging van keukens en sanitair
 • Ontsmetting en desinfectie
 • Industriële reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van wooncomplexen en bedrijfsgebouwen.

De kwaliteit en continuïteit van de werkzaamheden worden gewaarborgd door:

 • Intensieve training en begeleiding van onze medewerkers en controle van de werkzaamheden op locatie
 • Proactief contact te houden met u als opdrachtgever
 • Duidelijke communicatie (periodieke werkzaamheden worden aan- en afgemeld, en eventuele mankementen in uw pand worden door de schoonmaker waargenomen en gemeld. Dezelfde avond krijgt u hiervan een melding via e-mail)

Wij onderscheiden ons door het naleven van onze twee pijlers:

 • Leveren van constante hoge kwaliteit
 • Communicatie met onze opdrachtgever

Onze medewerkers zijn zich ervan bewust dat wij bij u te gast zijn, en zullen zich gastvrij en klantvriendelijk gedragen.

Neem contact op

DE DIENSTEN VAN ONS SCHOONMAAKBEDRIJF IN UTRECHT

Bekijk ook de verschillende diensten die wij aanbieden. Naast schoonmaak verzorgen wij: glas- & gevelreiniging in Utrecht  mutatieonderhoud in Utrecht, tuinonderhoud, schilderwerken, en ongediertebestrijding.

Als u interesse heeft in de diensten die wij aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer en het e-mailadres die te vinden zijn op de website. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom om bij ons langs te komen bij ons op kantoor in Utrecht om kennis te maken of te bespreken hoe wij voor u een schone werk- of leefomgeving kunnen creëren.

Neem contact op

Neem direct contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een vraag of verzoek? Neem gerust contact met ons op.

ONZE DIENSTENDIRECT CONTACT