Skip to main content

Mutatieonderhoud Utrecht

Het is zaak dat een woning snel en netjes gerenoveerd wordt, zodat deze weer verhuurd kan worden. Het is daarom belangrijk dat alle werkzaamheden strak volgens planning worden uitgevoerd. De overlast voor de bewoners en omwonenden moet daarbij tot een minimum worden beperkt.

Wij ondersteunen u hierbij met het uitvoeren van diverse mutatiewerkzaamheden, waaronder sloop van badkamer, keuken, toilet en ander sloopwerk in de woning zoals het verwijderen van behang, laminaat, etc. Ook voor het frezen van sleuven voor water- en elektraleidingen kunt u bij ons terecht. Het vrijgekomen puin en bouw- en sloopafval voeren wij direct af met onze aanhangers en brengen wij gescheiden naar de stort.

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij doorlopend de sloop als onderdeel van woningrenovaties. Tijdens het uitvoeren van mutatieonderhoud in Utrecht wij altijd met stofafzuiging en dekken wij de vloeren in de woning en de algemene ruimten netjes af. Ook stoppen wij tijdig met het hak- en breekwerk om overlast voor omwonenden te beperken.

MUTATIEONDERHOUD IN UTRECHT?

Ons schoonmaakbedrijf in Utrecht helpt u graag om uw woning snel weer in verhuurbare staat te krijgen. Onze werknemers hebben een gedegen vakopleiding en zijn gewend om zich vriendelijk en netjes te gedragen naar de bewoners. Wij zijn immers bij hen te gast. Naast sloop verzorgen wij ook de eindschoonmaak en het sauswerk aan het eind van de renovatie en leveren wij andere diensten zoals het ontruimen van woningen en opschonen van tuinen.

Bent u benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact op

T. 030 – 8779073  E. info@mdg.nu
A. C. de Haasweg 44, 3721 TK, Bilthoven

CONTACTPAGINA