Skip to main content

Gevelreiniging Utrecht

Een eerste indruk is belangrijk en dat geldt ook voor een gebouw. Wanneer u aankomt bij een gebouw dat er goed en verzorgt uitziet, krijgt u direct een positieve indruk.

GOED ONDERHOUD

Gevelonderhoud is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw gebouw. In de praktijk blijkt echter dat de buitenzijde van een gebouw vaak onvoldoende aandacht krijgt en dat er geen sprake is van een meerjarig reiniging- en onderhoudsplan. Het gevolg is dat kozijnen, glas, beplating en andere gevelelementen in de loop van tijd onnodig snel gaan vervuilen en verweren. Hierdoor vermindert niet alleen de representativiteit van het gebouw, maar vindt ook aantasting en corrosie van de ondergrond plaats. Hierdoor zal u snel kostbaar onderhoud moeten uitvoeren zoals schilderen of corrosiebestrijding. Zonde! Want door het tijdig uitvoeren van glas- en gevelreiniging wordt dit voorkomen.

Glas- & gevelreinigingswerkzaamheden die wij voor u verrichten zijn:

  • Glasbewassing; zowel handmatig als via telescopische glasbewassing met gedemineraliseerd water
  • Gevelreinigingswerkzaamheden met heet water en gepaste druk
  • Gevelimpregnering
  • Aluminiumreiniging en conservering
  • Kunstofreiniging en conservering
  • Reinigen van daken en dakgoten
  • Reinigen van zonnepanelen

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Utrecht  en ons doel is het totaal ontzorgen van onze opdrachtgevers door het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten tegen een scherpe prijs. Uitgangspunt voor ons is dat wij onze klanten behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden.

Neem contact op

WAT IS GEVELREINIGING IN UTRECHT?

Door gevelreiniging in Utrecht uit te laten voeren zorgt u ervoor dat uw gevel in optimale conditie blijft. Wilt u de mogelijkheden bespreken, of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neemt u dan contact met ons op.

Neem direct contact op

T. 030 – 8779073  E. info@mdg.nu
A. C. de Haasweg 44, 3721 TK, Bilthoven

CONTACTPAGINA