Skip to main content

Onze Diensten

Schoonmaak

MDG Dienstengroep zorgt voor een schone werk- en/of leefomgeving zonder verstoring van uw eigen bedrijfsvoering. Hierdoor kunt u zich focussen op wat voor u belangrijk is.

LEES VERDER...

Glas- & Gevelreiniging

De gevel van uw pand is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Door tijdig glas- en gevelreiniging uit te laten voeren bespaart u aanzienlijk op onderhoudskosten voor uw gevel.

LEES VERDER...

Schilderwerken

MDG Dienstengroep zorgt ervoor dat uw gebouw vakkundig wordt geschilderd en jarenlang is beschermd. Door regelmatige vakkundige reiniging van onze gevelreiniging specialisten blijft uw schilderwerk jarenlang in topconditie. Is het uiteindelijk weer aan een schilderbeurt toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

LEES VERDER...

Tuinonderhoud

MDG Dienstengroep maakt graag vuile handen om alles in de tuin te laten groeien en bloeien, behalve het onkruid natuurlijk. Tuinonderhoud werkzaamheden die wij verrichten zijn tuinonderhoud, onderhoud van bestrating en riolering en gladheidsbestrijding.

LEES VERDER...

Interieursloop

MDG Dienstengroep zorgt ervoor dat uw leeggekomen woning in no time in goed verhuurbare staat komt zonder overlast voor de omwonenden. Een leegstaande woning kost geld en draagt bij aan woningnood. Het is zaak dat deze zo snel mogelijk verhuurd wordt. Met onze flexibele organisatie kunnen wij dit snel voor u regelen.

LEES VERDER...

Ongediertebestrijding

MDG Dienstengroep maakt korte metten met ongewenste plaagdieren maar wel met goedgekeurde bestrijdingsmethoden en respect voor dier en milieu. Bij ongediertebestrijding geldt meer dan waar dan ook: ‘voorkomen is beter dan bestrijden’. Wij adviseren u graag hoe u ongewenste plaagdieren kunt voorkomen.

LEES VERDER...

Neem direct contact op

T. 030 – 8779073  E. info@mdg.nu
A. C. de Haasweg 44, 3721 TK, Bilthoven

CONTACTPAGINA